Over ons

Maak kennis met het team van Leuke Schoolfotografie! Een enthousiast en fris team dat affiniteit heeft met kinderen in de basisschoolleeftijd!

Jasper

Jasper

Fotograaf - Eigenaar

Vader van een dochter, vindt het erg leuk om met mensen en kinderen te werken. Elk schoolfoto is weer anders en van ieder persoon is een uniek beeld te maken.
Naast schoolfotografie haalt hij zijn creativiteit uit portret-, reportage- en bedrijfsfotografie.

Binnen Leuke Schoolfotografie verantwoordelijk voor de algehele fotografie, planning, website, bestellingen en contact met scholen.

Bertina

Bertina

Backoffice medewerker en Assistent-fotograaf

Een creatieve duizendpoot die in de laatste maanden van haar opleiding “Fotograaf” zit. Naast haar passie voor fotografie vind ze het heel leuk om met kinderen te werken. Al eerder ronde ze haar studie Onderwijsassistent af en heeft daarom veel affiniteit in de omgang met kinderen.

Binnen Leuke Schoolfotografie verantwoordelijk voor het contact met scholen, planning en gaat mee als assistent naar scholen maar zal soms zelf ook plaats nemen achter de camera. Verder zorgt ze ervoor dat alles vloeiend verloopt tijdens de school fotografie en dat de kinderen leuk op de foto komen te staan.

Nicole

Nicole

Stagair - assistent

Nicole is 27 jaar en zit in haar laatste jaar van de fotovakschool in Apeldoorn.
Zij heeft al enige ervaring in de schoolfotografie.
Helpt met assistentie en fotografie en zorgt ervoor dat de kinderen er mooi op komen te staan.

Vacature

Vacature

Freelance Fotograaf

Door te werken als fotograaf voor leuke schoolfotografie betekend dit dat jij  op scholen aan het werk gaat die bij jou passen.
De opdrachten verzorgen wij en de planningen worden voor je gemaakt.
Je werkt altijd met een assistent en nooit alleen. Dit om de kwaliteit van ons concept te waarborgen en het is ook nog eens gezellig.

 

Vacature

Vacature

Assistent-fotograaf

Wat ga je doen?
Tijdens de fotografie houd je de planning en tijd in de gaten zodat alles soepel verloopt. Ook zorg je ervoor dat de te fotograferen kinderen zich op hun gemak voelen en help je de kinderen bij het aannemen van leuke poses.