fbpx

Over ons

Maak kennis met het team van Leuke Schoolfotografie! Een enthousiast en fris team dat affiniteit heeft met kinderen in de basisschoolleeftijd!

Jasper

Jasper

Fotograaf - Eigenaar

Vader van een dochter, vindt het erg leuk om met mensen en kinderen te werken. Elk schoolfoto is weer anders en van ieder persoon is een uniek beeld te maken.
Naast schoolfotografie haalt hij zijn creativiteit uit portret-, reportage- en bedrijfsfotografie.

Binnen Leuke Schoolfotografie verantwoordelijk voor de algehele fotografie, planning, website, bestellingen en contact met scholen.

Dalinique

Dalinique

Backoffice medewerker en Assistent-fotograaf

Werkzaam als zweminstructrice binnen het A, B, C diploma. Altijd veel gewerkt met kinderen op het gebied van sport en spel. Heeft daarom veel affiniteit in de omgang met kinderen.

Binnen Leuke Schoolfotografie verantwoordelijk voor het contact met scholen, planning en gaat mee als assistent naar scholen, zorgt dat alles vloeiend verloopt tijdens de school fotografie en ook dat de kinderen er nog eens leuk bij staan.

Rutger

Rutger

Assistent-fotograaf

Deels werkzaam als onderwijs assistent, Geeft schaak workshops aan kinderen en heeft veel affiniteit in omgang met kinderen.

Binnen Leuke Schoolfotografie werkzaam als assistent tijdens de schoolfotografie, zorgt dat alles vloeiend verloopt tijdens de school fotografie en ook dat de kinderen er nog eens leuk bij staan.

Maureen

Maureen

Fotograaf - Editor

Binnen Leuke Schoolfotografie verantwoordelijk voor de fotobewerking.