Onze werkwijze

De werkwijze van Leuke Schoolfotografie

Persoonlijke toelichting

Ben je nieuwsgierig geworden naar Leuke Schoolfotografie? Neem dan contact met ons op. Het team van Leuke Schoolfotografie kan al jullie vragen beantwoorden of de informatiemap toesturen voor aanvullende informatie. Ook is het mogelijk een afspraak te maken. We komen graag persoonlijk op jullie school langs om toe te lichten wie we zijn en hoe Leuke Schoolfotografie werkt.

Planning

Wanneer het aantal leerlingen duidelijk is en daarmee het aantal dagen dat we op jullie school bezig zijn met de schoolfotografie, dan kunnen wij een planning maken. Dit doen we aan de hand van het schoolrooster. Wanneer dit door de school gecontroleerd en goedgekeurd is, heeft een school weinig omkijken meer naar de schoolfotografie. Zo sturen wij vooraf tips en informatie die zo op de nieuwsbrief kan worden geplaatst en we zorgen dat de planning wordt gehaald!

Assistent

Om het beste resultaat te halen, komen wij altijd met assistent. Deze zorgt er tijdens de fotoshoots voor dat de kinderen zich op hun gemak voelen en dat de snotneuzen zijn afgeveegd en de veters netjes gestrikt.

 

Bestelsysteem

Als de foto’s klaar zijn, zullen we de school hierover informeren. Ons streven is de schoolfoto’s binnen vier weken klaar te hebben. Elke leerling krijgt vervolgens zijn persoonlijke inlogkaart mee. Ouders kunnen thuis via een eenvoudig bestelsysteem de foto’s bekijken en bestellen.

Geen contract

Wij vinden dat scholen vrij moeten zijn in hun keuze voor schoolfotografie en dus ook vrij om over te stappen. Daarom gaan wij geen contracten met scholen aan. Natuurlijk hopen we dat onze fotografie zo goed bevalt dat we scholen ook voor het nieuwe schooljaar weer mogen vastleggen. Voor scholen waar we meerdere jaren achter elkaar komen, hebben we naast de kubus ook andere leuke opties. Variatie genoeg dus! Bovendien blijven we in ontwikkeling om op den duur met vernieuwde fotografiestijlen te komen.