Waarom kiezen voor Leuke Schoolfotografie

Waarom kiezen voor Leuke Schoolfotografie?

 Blije gezichten 

Bij Leuke Schoolfotografie staat beleving en plezier voorop. Wij maken van de schoolfoto graag een leuke ervaring. Het komt immers niet zo vaak voor dat een kind even in de spotlights wordt gezet. Als de kinderen met een blij en trots gevoel hun klas weer opzoeken, is onze missie al grotendeels geslaagd.

Eigenheid van het kind

Wat wij belangrijk vinden is de leerlingen op een natuurlijke manier te fotograferen en zo de eigenheid van elk kind vast te leggen. Op onze foto’s zie je lachende, ondeugende en soms ook wat verlegen kinderen. Ons doel is kinderen te fotograferen zoals ze in het dagelijks leven ook zijn.

Assistent

Ieder kind heeft zijn eigen mooie en bijzondere kant en wij weten dat we dit het beste in beeld kunnen brengen wanneer een kind zich op zijn gemak voelt en plezier heeft. We werken met een jong team dat de taal van de basisschooljeugd begrijpt. Onze fotograaf neemt bovendien altijd een assistent mee, die alle aandacht heeft voor de kinderen.  

 

Wij nemen de tijd

Om te komen tot een mooi eindresultaat willen we de tijd nemen voor elk kind. Vaak moet de fotografie van de kinderen zo snel mogelijk. Daar zijn wij geen voorstander van. Wij werken uiteraard zo efficiënt mogelijk, maar hechten waarde aan het fotomoment en focussen ons op het eindresultaat. De schoolfoto is en blijft immers één van de weinige tastbare herinneringen aan de basisschooltijd.

Uniek fotoconcept

Bij Leuke Schoolfotografie leveren we geen standaard product. Door ons unieke fotoconcept met blok of kubus kunnen we de ouders echt iets origineels bieden. Na een bezoek van Leuke Schoolfotografie kunnen zij naast de portretfoto minstens vier creatieve individuele foto’s verwachten van hun kind in verschillende originele poses.